Λίγα λόγια για μένα

Γεννήθηκα στην Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου το 1967 από γονείς αγρότες και έζησα εκεί μέχρι 18 ετών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Γαβαλούς και στη συνέχεια εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία επί διετίας.

Είμαι στέλεχος σε Υπηρεσία του Δημοσίου τομέα από το 1988  με εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα και στην ασφάλεια των επικοινωνιών.  Έχω συμβάλει στην πλήρη μηχανογράφηση της Υπηρεσίας που εργάζομαι καθώς  έχω παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε διάφορα κέντρα κατάρτισης  του δημοσίου τομέα. Παράλληλα με την εργασία μου δραστηριοποιούμαι και ως σύμβουλος επιχειρήσεων Τουριστικού τομέα.

Έχω ένα γιο, 24 ετών, που είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ με εξειδίκευση στην διαχείριση συστημάτων εφοδιασμού και μεταφορών.

Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καψοράχης από 2007, ασχολούμαι ενεργά  με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Από τη θέση αυτή, με συντονισμένες  ενέργειες και παρεμβάσεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, συνέβαλα ανιδιοτελώς  στην επίλυση θεμάτων μεγάλης σημασίας με μόνο γνώμονα μου την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου που μεγάλωσα και αγαπώ. Σημαντικές  είναι οι παρεμβάσεις μου  για την περιβαλλοντική  αναβάθμιση,  προστασία  και ανάδειξη της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας, της Τριχωνίδας.

Πριν αρκετά χρόνια δημιούργησα και συνεχίζω να διαχειρίζομαι το ειδησεογραφικό site Μακρυνεία News www.makrinianews.gr προβάλλοντας την περιοχή μας και ενημερώνοντας τους συντοπίτες μου για ότι συμβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Η ενασχόλησή μου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καψοράχης  μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την λειτουργία και τις διαδικασίες που διέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνεργάστηκα επιτυχώς με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αλλά και με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας οι οποίοι μου έδωσαν την ώθηση να ασχοληθώ με τα κοινά εκτιμώντας  την μεγάλη μου αγάπη  και θέληση να ζήσω και να δημιουργήσω ξανά στον τόπο που γεννήθηκα.

Η πρόσκληση του Δημάρχου μας Κου Γιώργου Παπαναστασίου για συστράτευση στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση ήταν μεγάλη τιμή για μένα και με οδήγησε στην απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο και την αγάπη των συμπολιτών μας ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Αγρινίου.